Fra d. 7 marts og de næste 5 tirsdage frem, vil vi lægge nogle fantastiske arrangementer og indspilninger ud, lavet af vores vindere af Syngkomponisten 2016. GLÆD JER!!

Syngkomponisten 2016 – Tredje udgivelse!

Efter en vellykket konkurrence, med nogle gode bidrag og glade vindere, har vi nu, i SYNG, den glæde at give jer muligheden for at lytte til indspilningerne og bruge arrangementerne fra vores konkurrence: Syngkomponisten 2016!

Her kommer den tredje konkurrencevinder med et SSATB arrangement af nummeret: ‘Blue Fish’, komponeret af Pernille Louise Sejlund. Her kan du læse lidt mere om Pernille:

Pernille Louise Sejlund (1979):

2006-2011: Uddannet i komposition på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium. 2014-2015: Efteruddannet i sang og performance i Anne Rosing metoden på Anne Rosing Instituttet.

Modtager af Sonning Musikfonds Stipendium 2014.
Hun har vundet flere kompositionspriser og udtagelser med sin musik.

Udgivet debut-albummet ”Time for Reflection”, september 2014.
11 tracks som kommenterer klimaforandringerne, i tæt samarbejde med DR-meteorolog og klimaekspert Jesper Theilgaard.

Udtaget til UNM (Ung Nordisk Musikfestival) i hhv. Norge, Sverige, Finland og Danmark. Festivalkomponist ved Rudersdal Sommerkoncerter 2014.

Har komponeret og arrangeret for adskillige ensembler, solister, bands og orkestre i både den ”rytmiske” og ”klassiske” verden.

Hun har samarbejdet med bl.a.: *DR Pigekoret
*Copenhagen Phil
*Athelas Sinfonietta Copenhagen *Ensemble Storstrøm *DR UnderholdningsOrkestret *Michala Petri
*Ensemble Nordlys
*Jeanette Balland *Hélène Navasse
*Ulla Munch
*Randers 5. Internationale Korfestival
*Deekay Producer Obi Klein (co-writing af popmusik for bl.a. den koreanske rapper E SENS samt filmmusik med filmmusikteamet ”Mood Factory”)
*Mike Sheridan (primært for hans Cristal Baschet instrument og som korsanger i nogle af hans projekter)
*Bandet Panamah i forbindelse med strygerarrangementer til flere af deres sange. *Bandet A Kid Hereafter med korarrangementer og som korsanger.
*Czeslaw Mozil med kor- og orkesterarrangementer og som korsanger.
*Morten Remar i Sync Sessions #3
*Diverse filminstruktører (herunder Milad Alami, Amanda Kernell, Maremí Watannabe, Samanou Sahlstrøm, Umut Gunduz og Adam Brichto).

 

Du kan finde noden lige her:

Blue Fish udgivelse

Vi håber, at I vil nyde tredje bidrag fra en af vores vindere af konkurrencen i dag og så kan i glæde jer til, igennem marts og april, at modtage smukke toner og fede arrangementer fra resten af konkurrencens vindere!

Mange hilsner og god fornøjelse,

Fra SYNGs bestyrelse.