Fra d. 7 marts og de næste 5 tirsdage frem, vil vi lægge nogle fantastiske arrangementer og indspilninger ud, lavet af vores vindere af Syngkomponisten 2016. GLÆD JER!!

Syngkomponisten 2016 – Anden udgivelse!

Efter en vellykket konkurrence, men nogle gode bidrag og glade vindere, har vi nu, i SYNG, den glæde at give jer muligheden for at lytte til indspilningerne og bruge arrangementerne fra vores konkurrence: Syngkomponisten 2016!

Det andet bidrag, i nu får muligheden for at nyde, er et SSAATB arrangement af nummeret: ‘Free Fall’, komponeret af Marie Grove Jørgensen. Marie er, med hendes egne ord:

“Uddannet sanger og sangpædagog fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København. Jeg er teaterleder for min egen musikteatergruppe, Teater Boudoir, hvor jeg også virker som sanger, skuespiller og musikarrangør/komponist. Derudover har jeg også min egen børneteatergruppe, Hr. Toby’s Teater. Jeg har altid og sideløbende med min uddannelse på Konservatoriet komponeret musik både til mig selv og andre. Fra klassiske til rytmiske korsatser og til popsange samt musik til teaterforestillinger. I kraft af at mit hovedinstrument er stemmen har mit udgangspunkt som komponist altid været melodien og teksten og sammenhængen mellem de to. Sangen, stemmen og korstemmer er altid vigtige hovedelementer i min musik.”

 

Du kan høre indspilningen af Maries arrangement her:

 

Nodeudgivelsen kan du finde her:

Free Fall udgivelse

Vi håber, at I vil nyde andet bidrag fra en af vores vindere af konkurrencen i dag og så kan i glæde jer til, igennem marts og april, at modtage smukke toner og fede arrangementer fra resten af konkurrencens vindere!

Mange hilsner og god fornøjelse,

Fra SYNGs bestyrelse.