Syngkomponisten 2016 – Første udgivelse!

Fra d. 7 marts og de næste 5 tirsdage frem, vil vi lægge nogle fantastiske arrangementer og indspilninger ud, lavet af vores vindere af Syngkomponisten 2016. GLÆD JER!!

Efter en vellykket konkurrence, men nogle gode bidrag og glade vindere, har vi nu, i SYNG, den glæde at give jer muligheden for at lytte til indspilningerne og bruge arrangementerne fra vores konkurrence: Syngkomponisten 2016

Det første bidrag, som I har muligheden for at se nærmere på i dag, er et SSATB arrangement af ‘Hvis du forlader mig’, komponeret af Kristine Poulsgaard Tjørnholm.
Kristine har arbejdet med kor i alle afskygninger siden sidste årtusinde. Kristines 7 faste kor har alle hjemme i Aarhus, men hele landet har glæde af hendes engagement i korlivet, både som arrangør, workshopholder, korledelsesunderviser og frivillig bl.a. i bestyrelsen for Foreningen Danske Korledere.

 

Du kan høre indspilningen af Kristines arrangement her:

 

Nodeudgivelsen kan du finde her:

Hvis du forlader mig udgivelse

Vi håber, at I vil nyde bidraget fra vores første vinder af konkurrencen i dag og så kan i glæde jer til, igennem marts og april, at modtage smukke toner og fede arrangementer fra resten af konkurrencens vindere!

Mange hilsner og god fornøjelse!

SYNGs bestyrelse.