Syng Selected – et kor på farten

 

Denne måneds Syngkor er Syng Selected – Du kan læse mere om dem på vores hjemmeside eller deres Facebook profil

 

 

Af Esben Høgh

For Syng Selected har foråret 2018 har været et travlt og overvældende et af slagsen!
De sidste tømmermænd fra nytårsaften havde knapt forladt hovederne før vi mødte ind til øveweekend på Odense Katedralskole i starten af januar. Øveweekenden havde to overordnede mål: Først og fremmest fik vi tre nye sange på repertoiret med øje på Israel-turen der lå og lurede i maj måned. Et drenge- og pigenummer og et enkelt på hebraisk, så der var nok at se til! Dernæst skulle vi også have fundet en nye dirigent af slagsen, da Line Groth desværre skal forlade os her til sommer, som følge af korets rotationsprincip på dirigentposten. Vi fandt ikke kun én, men hele to af slagsen, da vi efter sommerferien glæder os til at tage imod Tine Fris og Christian Ronsfeld!

I februar opstod en unik mulighed for os, da den tidligere forsanger i Alphabeat, Stine Bramsen, skrev til os, og hørte om vi havde lyst til at synge et par numre med hende i Musikkens Hus i Aalborg og DR Koncerthuset i København. Dette ville vi vildt gerne, så med kort varsel fik de fleste rykket rundt på nogle aftaler, så vi kunne sende nogle slagkraftige hold afsted.
At synge på så store scener foran flere tusinde mennesker i så flotte rammer, både auditivt og visuelt, er ubeskriveligt og noget vi sent vil glemme. Tusind tak til søde Stine for at hun inviterede os ind i hendes verden, og tusind tak til de publikummer responderede med massive klapsalver.

Vi er meget taknemmelige.

I de næste par afsnit vil vi berette om vores Israel-tur og afskedskoncert i København d. 9. juni. Følg med!

 

Holdfoto fra øveweekend på Snoghøj d. 22. april, 2018.