Denne måneds Syngkor er Vocal Frostbite – Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside eller  Facebook profil

Når man bliver inviteret til den aarhusianske kæmpefest “Aarhus Vocal Festival” for at synge til AAVF Pre-festival sammen med en håndfuld vildt dygtige kor – så siger man JA TAK!

Det var allerede tilbage i september, at Vocal Frostbite fik invitationen. Længe før nogen af os kendte vores eksamensdatoer og arbejdstider.

Men vi vidste, at det ville blive fedt, og vi vidste, at vi VILLE med. Et stærkt hold på 15 sangere ud af 25 fik rykket rundt på arbejdstider, taget ferie, flyttet eksamenshold osv. så rejsen til Aarhus kunne blive virkelig.

For i Vocal Frostbite samler vi på oplevelser, og vi griber chancen hver gang det er muligt. Vores sang-fællesskab har bragt os på rejser rundt i Europa og givet os ekstraordinære oplevelser.

Allerede i vores tidligere stadie som kor valgte vi Italien som første rejsemål. Fuld af gå på mod kontakte vi selvfølgelig en af de største kirker i Rom (Sant Andrea Della Valle). Det kan godt være at præsten gloede en ekstra omgang, da han så at der bare stod 12 meget unge og lyshårede piger og fortrød måske kort sekund sin invitation. Men endnu vildere og mere mindeværdig blev oplevelsen for os, da han efter koncert ligefrem velsignede os for vores sang og for vores fællesskab.

Nu har Vocal Frostbite været i Aarhus og sunget for vores største publikum nogensinde. Vi har sunget på udebane uden vores københavner back-up og fået lov til at være en del af det kæmpe kor-fællesskab som AAVF er. Det var fedt at mærke venskabet og den fælles interesse for korsang blandt alle de deltagende kor. På gensyn alle sammen – I Aarhus, København eller hvor nu blive, for Vocal Frostbite er klar til nye eventyr og drømmer om at få korvenner fra hele Danmark og fra hele verden.

Men vi ses helt sikkert om 2 år til AAVF 2021.