Home > Blog > Syng-tilbud > Vil du synge kor i Tivolis Koncertsal?

Du står på scenen og kigger ud i det store sorte rum, som svagt skimtes bag de kraftige projektører der lyser dig og de 300 andre sangere op på den guldberammede scene. I siden spiller bandet introen til næste sang og dine øjne er fokuseret på dirigenten, som om lidt giver dig tegn til at synge. På hendes signal åbner du munden og mærker at din stemme løftes og bæres af lyden fra alle de andre sangere som står rundt om dig. Det er en fed fornemmelse. En varm oplevelse, ikke kun pga. projektørerne, men du mærker en særlig samhørighed over at kunne noget sammen med 300 andre unge fra hele landet …

… Skal dette blive din oplevelse!?

Tilmeld dig og dit kor KorProjekt 2015

Tilmeldingen til KorProjekt 2015 er netop åbnet. Det er årets koroplevelse hvor du sammen med 300 andre sangere og 2 karismatiske dirigenter får lov at opleve musikken, dig selv og fællesskabet.

Tilmeld dig her: kortlink.dk/bkds

_MG_5894

For ungdomskor i Danmark – 11-25 år

KorProjekt er et tilbud til at ungdomskor i alle danske musikskoler, og kor der er medlemmer af enten Syng eller Musik & Ungdom. Et korstævne og en koncert lang ud over det sædvanlige og en oplevelse for livet med fuld power, sangglæde og masser af fede grooves.

Stævne: 14. marts i Ringsted eller 15. marts i Aarhus (I vælger selv hvilket I vil komme til)

Koncert: 2. maj i Tivolis Koncertsal

Omfang: Fire 3-4 stemmige rytmiske satser. Dit kor lærer lidt på forhånd og resten på stævnedagen.

Pris: 200kr for medlemmer af Musik & Ungdom eller Syng

Læs mere om stævnet i projektbeskrivelsen her.

 

_MG_5479

 

Korinstruktørerne

KorProjekt 2015 kan i år præsentere 2 helt nye ansigter. Det er Heidi Bisgaard Jondahl og Christian Ronsfeld der udgør en dynamisk duo der kan få selv den mest ungdomssløvsindsramte teenager til at skråle lystigt og rytmerne til at swinge så Stevie Wonder ringer og vil have sit groove tilbage!

Heidi Bisgaard Jondahl

heidi6C5B0970Heidi er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aalborg (2010) med Rytmisk sang og korledelse som hovedfag. I kormiljøet er hun særlig kendt for sin mangeårige arbejde i og med vokalgruppen VOX11, som er et internationalt anerkendt vokalensemble med en omfattende koncertvirksomhed (www.vox11.dk). Heidi synger selv professionelt bl.a. i det professionelle gospelkor Gunnertoft Gospelsingers. Som korinstruktør lægger Heidi særligt vægt på arbejdet med klang og at få den enkelte sanger til at tage ansvar for den fælles lyd.

Hver stemme er unik: “Hver enkelt sangers stemme har så meget at byde på, og hver enkelt sanger bidrager til helheden i et kor. Vi har jo fået to ører – 1 til at lytte til sig selv med og 1 til at lytte til sidemanden. Det er samspillet mellem den enkeltes opmærksomhed i gruppen og helheden, der skaber fantastiske øjeblikke!” – Heidi Bisgaard Jondahl

Christian Ronsfeld

DSC_0306 - Version 3Christian er uddannet korleder og gymnasielærer i Freiburg, Tyskland (2011). I 2012 ramte kærligheden til både kor og en dansk pige ham så hårdt, at han flyttede til Århus. Her læser han for tiden en kandidat med hovedfag i rytmisk korledelse, sang og hørelære på Det Jyske Musikkonservatorium og leder bl.a. koret Naura. Christian er kendt som en energisk korleder og lægger vægt på rytme, groove – og at det skal være en fest at synge i kor.

Sammen kan vi mere: “Det bedste er, når koret giver den enkelte sanger en magisk oplevelse af, at han/hun kan synge bedre. Sammen kan vi noget som man ikke kan alene. Det giver selvtillid! I kor er man ikke alene, man er med i en gruppe som hjælper hinanden og hjælper hver enkelt til at udtrykke sig bedre.” – Christian Ronsfeld

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.