Home > Blog > Månedens Syng-kor > Travlhed på den bedste måde
I november måneden har Syng bedt koret LYT om at blogge om deres kor, ritualer og måde de arbejder på. Her kommer 1. blogindlæg fra det rytmiske kor med base i Aarhus.

I LYT har vi en travl november måned foran os. Den står nemlig på både Jalla Festival med Thomas Buttenschøn og på release af en video til vores nyeste studieindspilning. Der er nok at berette om! Derfor vi har glædet os til at være månedens kor her på SYNGs blog.

Med bloggen inviterer vi dig på en tur ned i LYTs maskinrum. Vi fortæller om vores målrettede indsats for at udbrede vores korsang og om tankerne bag disse projekter.

I den næste måned kan du følge vores arbejde hen imod Jalla Festival. SYNG har givet os en fed mulighed for at optræde med fire arrangementer af Thomas Buttenschøns sange (se mere her)

I går havde vi første korprøve, hvor vi tog hul på to af arrangementerne – ’Vidunderlig’ og ’Smukkere end smuk’ – og det tegner rigtig godt! Vi vil her på bloggen holde dig opdateret om sangenes rejse mod opførslen på festivallen den 28. november.

I næste uge løfter vi allerførst sløret for vores fortolkning af Marie Keys ‘Landet’. Vi har arbejdet hårdt på både en studieindspilning og en tilhørende video, så vi er super spændte på at kunne vise det frem for omverdenen. Ventetiden kan du jo bruge på at få sat lyd på os i afspilleren på www.koretlyt.dk.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.