Home > Feature > Syng udgiver 4 nye korsatser

Lækkerbid til dit kor

Syngs nye nodehæfte hedder New Nordic – og er fyldt med 4 lækre arrangementer af kunstnere som Eivør, Robyn og Page Four, lige til at synge med dit SAT(B) kor. Noderne er også indspillet og ligger tilgængeligt på Spotify fra i dag.

Det er ikke altid man kan se det – men alle ved det. Hvert andet år udgiver Syng et nodehæfte med 4 nye SATB arrangementer af populærmusik. Dette år er ingen undtagelse! Og der har været arbejdet hårdt i maskinrummet – og nu er resultatet på gaden; Et flot nodehæfte og alle 4 sange indspillet og klar på Spotify, iTunes m.m.

Tema “New Nordic”

I år valgte vi temaet “New Nordic”, fordi vi gerne ville sætte fokus på nordisk musik og komponister, så når du får fat i nodehæftet er det denne gang Eivør, Hannah Schneider, Robyn og Page Four der har lavet de ørehængende melodier. Fx dette års sommerhit – med den meget simple titel: “Sommer”.

Arrangørerne

Arrangørerne er garvede rotter i branchen, og 3 af dem tidligere bidraget med arrangementer. Anna Østergaard, Morten Vinther Sørensen, Christian Ronsfeld og  Morten Kjær har denne gang vredet deres hjerne for at lave kreative korstemmer og velklingende akkorder.

Læs mere om udgivelsen her.

New Nordic

 • Hannah Schneider: Dreaming Kind (Arr.: Morten Kjær)
 • Robyn: Indestructable (Arr.: Anne Østergaard)
 • Eivør: The Swing (Arr.: Morten Vinther Sørensen)
 • Page Four: Sommer (Arr.: Christian Ronsfeld)

2 Comments, RSS

 • Clara Birch Hansen

  says on:
  April 27, 2017 at 18:19

  Hvordan kan man komme til at købe dette hæfte ? 🙂

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.