Endnu engang søger vi nye sangere i Syng’s rytmiske elitekor, Syng Selected. Siden september 2018 har Tine og Christian Fris-Ronsfeld stået i spidsen for koret, og der er allerede blevet arbejdet hårdt på blandet andet performance, udtryk, groove mm. Hvis du synes, at det lyder fedt, så læs videre!
Vi optager nemlig 3 nye sangere, i oktober, fordelt på følgende stemmer:

  • En 1. sopran
  • To 1. basser

Da man har mulighed for at søge ind i koret uanset hvor i landet man er fra, foregår audition til koret digitalt. Hvis du har lyst til at synge sammen med os i Syng Selected skal du derfor sende en mail til selectedaudition@gmail.com, hvorefter du vil modtage mere specifik information om hvad din auditionvideo skal indeholde.  Deadline for indsendelse af auditionvideoen er d. 1. oktober 2019.

Syng Selected er et rytmisk ungdomskor oprettet af organisationen Syng i efteråret 2014. Vi øver 4-5 weekender om året på efterskoler og højskoler, og synger derudover koncerter rundt om i hele landet. Koret består af 31 sangere og 1 beatboxer, i alderen 18 – 30 år, og medlemmerne kommer fra hele landet – Fra Thisted til København!

Se evt. mere om Syng Selected på korets Facebook, Instagram eller syngselected.dk.

Nye sangere skal booke følgende weekender:
d. 8.-10. november

d. 17.-19. januar 2020

En tur til New York omkring 7.-9. februar (+ nogle dage før og efter)

d. 29. februar – 1. marts 

d. 22.-24. maj

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og håber at du har lyst til at synge med os!