Home > Syng Selected > Syng Selected søger nye sangere januar 2019

Syng Selected søger nye sangere januar 2019!

Endnu engang søger vi nye sangere i Syng’s rytmiske elitekor, Syng Selected. Siden september har Tine og Christian Fris Ronsfeld stået i spidsen for koret, og der er allerede blevet arbejdet hårdt på blandet andet performance, udtryk, groove mm. Hvis du synes, at det lyder fedt, så læs videre!

Vi optager nemlig i januar 6 nye sangere fordelt på følgende stemmer:

  • To 2. alter
  • En 1. sopran
  • En 2. sopran
  • En 2. tenor
  • En 2. bas

Da man har mulighed for at søge ind i koret uanset hvor i landet man er fra, foregår audition til koret digitalt. Hvis du har lyst til at synge sammen med os i Syng Selected skal du derfor sende en mail til selectedaudition@gmail.com, hvorefter du vil modtage mere specifik information om hvad din auditionvideo skal indeholde. Angiv venligst hvilken/hvilke stemmegruppe(r) du gerne vil søge. Deadline for indsendelse af auditionvideoen er d. 21. december 2018.

Syng Selected er et rytmisk ungdomskor oprettet af organisationen Syng i efteråret 2014. Vi øver 4-5 weekender om året på efterskoler og højskoler, og synger derudover fede koncerter rundt om i hele landet. Koret består af 31 sangere og 1 beatboxer, i alderen 18 – 30 år, og medlemmerne kommer fra hele landet – Fra Thisted til København!

Se evt. mere her: https://syng.dk/syng-selected/

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og håber at du har lyst til at synge med os!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*