Home > Syng Selected > Syng Selected søger nye sangere til august!

Endnu engang søger vi nye sangere i Syng’s rytmiske elitekor, Syng Selected. Siden september har Tine og Christian Fris Ronsfeld stået i spidsen for koret, og der er allerede blevet arbejdet hårdt på blandet andet performance, udtryk, groove mm. Hvis du synes, at det lyder fedt, så læs videre!
Vi optager nemlig 3 nye sangere, i august, fordelt på følgende stemmer:

  • En 2. sopran
  • En 1. alt
  • En 1. tenor

Da man har mulighed for at søge ind i koret uanset hvor i landet man er fra, foregår audition til koret digitalt. Hvis du har lyst til at synge sammen med os i Syng Selected skal du derfor sende en mail til selectedaudition@gmail.com, hvorefter du vil modtage mere specifik information om hvad din auditionvideo skal indeholde. Angiv venligst hvilken/hvilke stemmegruppe(r) du gerne vil søge. Deadline for indsendelse af auditionvideoen er d. 10. august 2019.

Syng Selected er et rytmisk ungdomskor oprettet af organisationen Syng i efteråret 2014. Vi øver 4-5 weekender om året på efterskoler og højskoler, og synger derudover koncerter rundt om i hele landet. Koret består af 31 sangere og 1 beatboxer, i alderen 18 – 30 år, og medlemmerne kommer fra hele landet – Fra Thisted til København!

Se evt. mere her: https://syng.dk/syng-selected eller på vores Facebook side:
https://www.facebook.com/syngselected

Nye sangere skal booke følgende weekender:
d. 6-8 september
d. 8-10 november
Derudover arbejder vi på en tur til New York i februar 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og håber at du har lyst til at synge med os!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.