Home > Blog > Månedens Syng-kor > Støvring Gymnasiekor blogger i marts
Støvring Gymnasiekor er marts måneds Syng-kor. Mathilde og Anne blogger om livet i koret og hvordan deres store rejse til en international konkurrence i Prag går for sig.

Støvring Gymnasium kor

Velkommen til os, og velkommen til dig der læser med. Vi er to piger på 18, som hedder Mathilde og Anne. Vi kommer begge to fra Nordjylland, og går på Støvring Gymnasium. Mathilde går i 2.g, og Anne går i 3.g.

Den næste måned vil vi blogge om vores tur til Prag, hvor vi skal konkurrere mod lande fra hele verden, med vores gymnasiekor. Vi er et kor på 43 elever, som d. 25. marts 2015 tager afsted for at deltage i kor-konkurrencen ”young 2015 prague”.

Vi gløder os meget til at fortælle om vores tur i løbet af måneden, og håber i vil følge med.
Mathilde & Anne

 

Mathilde til højre og Anne til venstre.

Mathilde til højre og Anne til venstre.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Baggrund for Støvring Gymnasiekor og korkonkurrencen i Prag:

Støvring Gymnasiums 50-mand store kor øver flittigt hver tirsdag aften for at kunne opnå en god placering ved en international korkonkurrence i Prag i marts. Det er tredje gang, gymnasiet deltager i korfestivalen Young Prague, og det er tidligere blevet til flotte resultater.

Over 1000 unge fra hele verden deltager i korfestivalen, så der er rig mulighed for at lære andre mennesker og kulturer at kende i den smukke by. Foruden konkurrence og koncerter er der sightseeing og selvfølgelig tid til at udforske byen sammen med sine gymnasievenner.

Det er musiklærerne Keld Mortensen, Karin Christensen og Morten Jensen, der står for turen og alle de mange øveaftener. De glæder sig over, at skolen kan have så stort et kor og at rigtig mange drenge gerne vil synge i kor. Det sidste er lidt usædvanligt.

På programmet til korkonkurrencen er forskellig rytmisk kormusik spændende fra arrangementer af Michael Jackson til Leonard Cohen.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.