I aftenmørket samles vi på den højtliggende plads, i den lille bjergby Bouyon, der er formet som et amfiteater. Der er stillet levende lys og sat lidt vin og snacks frem til os. Samlet i en rundkreds sætter korets dirigent Peter os an med Enough to be on Your Way. Et par lokale lytter nysgerrigt med i baggrunden og vi får applaus fra fire hænder. Stemningen på den lille plads er helt, helt særlig mens vi står i cirklen. Månen er på himlen og bjergene anes i nattens horisont.

13. oktober – koncertdag i Bouyon.
Byen Bouyon er opkaldt efter floden, der sagte rumler i dalstykket til højre for byen. Morgenmaden indtager vi sammen og efter et par fritimer i byen, er der indsyngning og lydprøve på den lille plads kl. 13:30. Solen bager nu. Kl. 16:00 er der koncert. Både lokale fra byen og folk udefra er ankommet da vi i samlet flok indtager pladsen. Vores fransktalende, danske guide Per oversætter når Peter introducerer numre. Der er god kontakt med publikum undervejs. Vi kan høre hinandens stemmer på en god måde på pladsen og især Miss Celies Blues, Enough to be on Your Way og Lonesome Road går rent ind. Bouyons borgmester takker os efter koncerten.

Stemningen er glad og let da vi får vin og snakker koncerten igennem. Kl. 19:00 er der gjort klar til middag på hotellet. Og det varer ikke længe inden, snakken og det gode humør omkring bordet går over i sang. At vi er i vinens eget land, er tydeligt, og som aftenen skrider frem, bliver vores stemmer og sang højere og højere. Og vi synger for hotelmanden, der egenhændigt har stået for at lave mad til os alle 20. Vi er Voices from the North, som der står på turens koncertplakat. Ingen tvivl om det.

14. oktober – Sightseeing og middag i bjergene
Dagen derpå deler vi os i grupper. Nogen tager til Nice. Andre ind i baglandet over bjergene mod Vence. VI mødes igen til aftenhygge med bål, pølser på grill og aftensang på Peters sted, som ligger ca. en kilometer nede af bjerget fra Bouyon. Beliggenheden er meget idyllisk på en terrassegrund tilbagetrukket i et dalstykke og med bjerge til den ene side. Kl. 19:50 er her helt bælgmørkt og en fuld måne rejser sig på himlen. Vi synger Lonesome Rroad – og oh yes! The moon is shining bright above the trees…

15. oktober – koncertdag i Cannes
Cannes venter os. I dundrende regn, lyn og torden triller vi afsted. Vi mødes om eftermiddagen i Eglise Protestante Unie, hvor aftenens koncert skal synges. Her er megen ekko og rumklang, så lydoplevelsen bliver noget anderledes end udendørs i Bouyon. Vi kan næsten synge med halv styrke. Og skal gøre os ekstra umage for at høre hinanden.

20:30 går vi ind på kirkegulvet. Lyden er enorm i kirkerummet og vi synger de fineste udgaver af The Boy on the Island, Disse fugle og Enough to be on Your Way. Publikum er glade. Der er fin applaus og mange danskere, bosiddende i Sydfrankrig, er kommet for at høre os.. Efter koncerten bevæger koret sig ud i de sene aftentimer i Cannes. Folk er klar på en øl! Aften- og natte timer synges væk til glæde for de omkringsiddende mennesker. Flere kommer hen til os og har positiv respons og der ”postes” livligt på FB og Insta.

På hjemturen er vi glade. Trætte. Fulde af oplevelser og rige på utallige indtryk. Sammensungne og tættere på hinanden i ReChoired. Og vi vender hjem til DK med ny energi, inspiration og et unikt korsammenhold. Tak til SYNG for at bidrage til vores kortur. Vi gør det igen om 2 år.