Home > Blog > Sang er cool – ikke old school!
Denne måneds Syngkor er Gymnasiekoret Be Sharp – Du kan læse mere om dem på Gymnasiets hjemmeside, samt korets Facebook-profil.

 

Sang er cool – ikke old school!

Det skal synges væk!

Hvad kan få unge mennesker til at blive og synge efter en 8 timer lang skoledag?

Energien i øvelokalet er præget af efterårskuller. De triste grå vintertanker skal synges væk! På tværs af årgange samles de musikalske gymnasieelever og giver den gas med Bohemian Rhapsody, I Wish, og Sanne Salomonsens TAXA….og isen på de frost-ramte ruder “overgiver sig langsomt”.

be-sharp-4

Be Sharp koret er i øvelokalet for at gøre klar til månedens vinterkoncert.

Be Sharp – på musikalsk udveksling

For et år siden var koret på Turné i USA. På bloggen her kan I læse om korets eventyr i det amerikanske: http://ogbaldwinhaverford.blogspot.dk/ 

Allerede til foråret får Be Sharp besøg fra USA. Venskabskorene The B-Flats og The Notables kommer til Danmark og giver koncerter i Københavner-området fra d.24-31. marts. Sangerne bor privat hos Be Sharps medlemmer og udvekslingen slutter altid med en Grand “Open Mic” aften, hvor alle optræder med indstuderede numre på tværs af korene. Sådan en aften er der “Magi i Luften”.

Be Sharp har besøgt USA i 2011, 2013 og 2015 og planlægger næste besøg i november 2017. Korets band høster altid stor ros hos de amerikanske kor! Den skandinaviske lyd får selv de mest bløde, musikalske vokalister op af stolene.

Don’t ever do anything a student could do.

Erfaringerne fra den musikalske udveksling er mange. De amerikanske kor har altid en sanger til at præsentere numrene, hvilket vi har overført til vores koncerter med Be Sharp. Morten Noack, band leder og korleder Birgit Fiig overlader meget ansvar til sangerne. Konferencieren er således altid en af sangerne, som leder publikum gennem koncerten med små bemærkninger og historier om korets aktiviteter. 

Be Sharp Live…

Be Sharp inviterer til koncert i OGs kantine d.16.november! 

 

be-sharp-1

Sammenhold du… 3 dedikerede sangere fra hhv 1.g, 2.g og 3.g.

be-sharp-2Be Sharp bandet- det lugter af mandehørm, men faktisk har vi en kvindelig pianist, som har vundet pladsen i bandet!!

be-sharp-3

SYNG – det er cool!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*