Home > Blog > Så er vi i gang!

Så er vi i gang!

 

Denne måneds Syngkor er Naura – Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside eller deres Facebook profil

 

 

Af Jakob Bacher Schmit

”Velkommen i Naura. Om en uge skal vi synge live på DRK, om en måned har vi release-koncert på vores EP og weekenden efter skal vi til Berlin.”

 

Det var noget af det første, jeg fik at vide, da jeg for godt to måneder siden fik en plads som 1. bas i Naura. Det er lykkedes os 4 nye sangere at blive optaget midt i en af de travle perioder i korets kalender. Og det har været overvældende som ny både at skulle lære folk at kende, finde sin plads i koret og samtidig lære et repertoire på 13 sange udenad på lidt over en måned – og så ud at synge koncerter. Der er blevet øvet på livet løs, både internt i stemmegrupperne, sammen til korprøver og hjemme i lejligheden (mon ikke min nabo snart kender Nauras repertoire ligeså godt som jeg gør).

 

Men oplevelsen har været god. For vi er blevet modtaget med åbne arme og stor tålmodighed på trods af de hektiske dage, og man har fra dag ét kunne mærke en lyst til, at vi nye skulle sættes ordentligt ind i det hele. Og det har koret og vores korleder Christian sat tid af til. Det har gjort, at jeg hurtigt følte mig som en etableret del af koret, selvom jeg stadig er det nye ansigt. Virkelig fedt!

 

Og pludselig står man på den anden side og har sunget 3 koncerter med Naura, hvor alt gik som det skulle – en vild oplevelse! Der er noget helt specielt ved det der med at stå som en del af en større helhed, og være med til at skabe fantastisk musik sammen med de andre dygtige sangere. Det skaber en energi, som både kan mærkes på scenen og fra publikum, og det har været alt arbejdet værd. Nu kan jeg nærmest ikke vente med at optræde med Naura igen.

 

Der venter en ny tid med ny korleder, flere øvere og flere koncerter. Det bliver spændende at se, hvad Naura fremover har at byde på. Det bliver godt!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.