Home > Blog > Månedens Syng-kor: ReChoired
ReChoired er oktober måneds Syng-kor og præsenterer her deres 1. blogindlæg.

Vi er glade for at være månedens kor her på Syngs site!

Og vi glæder os til at fortælle historier fra vores kor.  Blandt andet kommer I til at høre om vores ”Flow Stick”, ”Stringing”, hvad vi laver på Møn og om, hvordan vi indimellem træner i det fri på bare tæer…

Lidt om os…

Ambitiøst, frygtløst og humørfyldt rytmisk kor fra KBH Ø på 22 medlemmer

Ledes af dirigenten Peter Bom siden 2006. Vi arbejder målrettet mod at gøre den rytmiske kormusik interessant og levende. Vi optræder altid uden noder – således bliver musikken og det sceniske udtryk mere vedkommende, også for publikum.

Synger 4-8 stemmige, rytmiske satser både a cappella og med klaver-akkompagnement. Vi bevæger os frit mellem mange forskellige stilarter som f.eks. jazz, gospel, pop, kendte danske sange og moderne kormusik, ofte i spændende arrangementer lavet af vores dirigent. I april 2014 udkom vores CD ”Sen Høst”, et rytmisk korværk, skrevet af Peter Bom.

Arbejder ofte med rutinerede gæsteinstruktører og eksterne dirigenter både for inspiration, men også i forhold til korets kunstneriske udvikling. Vi har bl.a. haft fornøjelsen af Terese Damsholt, Jim Daus, Nana Fagerberg og Philip Faber.

Er et socialt kor med årlige korture, fantastiske fester og altid kage i pausen! Den seriøse indsats på scenen er også afhængig af et socialt velfungerende kor.

Den postede video er taget i tirsdags da vi øvede ”Helpless” (Mads Langer) i Malene Rigstrups arrangement. Vi skal snart på Jyllandsturné, så der øves på livet løs.

Vi poster mere i løbet af oktober – stay tuned!

– ReChoired

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Mmc_msq9jb0]

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.