Home > Projekter > Syng Selected

Syng Selected

(Syngs rytmiske elitekorsprojekt)

Syngs Selected er et initiativ, der skal tilgodese dygtige unge korsangere i hele Danmark. Ikke alle sangere har mulighed for at blive udfordret musikalsk i deres eget kormiljø, og Syng Selected er derfor en mulighed for at komme til at synge sammen med andre unge på samme høje niveau som én selv.

Koret synger primært rytmisk repertoire og består af 30 sangere og en beatboxer – alle i aldersgruppen 18-30 år. Syng Selected afholder årligt 4-5 øveweekender på skiftende locations rundt omkring i landet. Derudover giver koret årligt flere koncerter – fx til AAVF i 2015 og 2017. Koret optrådte, i 2015, bl.a. sammen med den anerkendte vokalgruppe Postyr og i 2017 deltog de i festivalens ‘Choir competition’ og fik en flot andenplads!

Det er Syngs mål, at Syng Selected skal være foreningens flagskib og at koret skal inspirere andre unge til at synge samt give dem et indblik i, hvad kormusikken kan, når man virkelig tager arbejdet med den seriøst.

Syng aflønner korets instruktører, der ansættes for en periode på 2 år ad gangen. Lige nu er Tine og Christian Fris-Ronsfeld korets dirigenter. Du kan læse mere om Syng Selected under fanebladet ”Syng Selected” her på siden. Du kan også følge Syng Selected på facebook, så du er sikker på at blive opdateret om koncerter og nye auditionrunder, når der bliver ledige pladser i koret.