Home > Blog > Månedens Syng-kor > Øvedag med stort B
LYT er november måneds Syng-kor og præsenterer her deres 3. blogindlæg. Denne gang kan du læse om LYTs øvning op til JALLA festivallen med Thomas Buttenshøn.

En udfordring med løse taktstreger

Lørdag den 8. november afholdt vi øvedag sammen med de andre søde mennesker, som øver sammen med os under navnet ”LYT extended”. Som bekendt skal vi jo (takket være SYNG) optræde med Thomas Buttenschøn på Jalla Festival den 28. november.

Til øvedagen nåede vi omkring alle fire arrangementer, fordi vi var hurtigere end forventet – hvabehar. 😉 Det gjaldt ’Smukkere end smuk’, ’Michelle’, ’Vidunderlig’ og til sidst snusede vi til ’Lauritz’ fra Buttenschøns nyeste udgivelse.

Oven for kan du se en optagelse af ’Vidunderlig’ fra øvedagen. Det er et simpelt arrangement i forhold til vores normale repertoire, men det passer helt perfekt til denne søde sang. Da Thomas ikke altid følger almindelige taktslag, men i stedet har sin egen særegne, charmerende rytme, betyder det, at vi ikke blot skal følge hinanden i koret, men nu også rette opmærksomheden mod Thomas. Derfor øver vi med ham i højtalerne for at forberede os på at fremføre arrangementerne live. Det er en sjov udfordring!

Jalla er et afbræk i julens traditioner

Processen frem mod Jalla Festival er blevet en fin adspredelse fra vores faste julekoncerter gennem december. For selvom vi sideløbende også arbejder med nye julesange, så giver projektet her os ny energi og en fed fælles referenceramme at se tilbage på efterfølgende.

I næste uge kommer sidste blogindlæg i denne omgang fra LYTs hånd. Derefter gælder det fremførslen på Jalla. Hvis du er heldig (det er du nok), får du en optagelse mere fra øveren at se som en slags opvarmning til premieren.

P.S. Tusind tak for den overvældende positive respons på vores video til ’Landet’. Vi får jo helt røde kinder! (se videoen i forrige blogindlæg).

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.