Home > Staff > Marie
Marie
PR-udvalg

Marie Lindersgaard Hansen er et af de nyeste skud på Syngstammen, og glæder sig vildt meget til at sprede Syngs fantastiske budskab, og inspirere unge rundt om i Danmark til at deltage i korfællesskabet.

Dette korfællesskab har Marie selv haft glæde af siden folkeskolen. Lige nu er hun igang med at læse filosofi på Århus Universitet, hvor hun nyder at flyve højt på livets store og små spørgsmål, for derefter at plante dem dybt i jorden.

Marie er desuden helt pjattet med Harry Potter! Hun har endda læst den første bog på hele tre sprog! Hun venter stadig på invitationen, som hun skulle have fået fra Hogwarts, da hun fyldte 11 år. Vi er nu glade for i Syng at hun er her hos os, og vi glæder os til at høre om alle Maries idéer, som hun gemmer i sin trofaste notesbog, og byder hende et stort velkommen på bestyrelses-holdet.

Hvis du en dag kommer på besøg i Syngs bestyrelse, og skal have fat i Marie – så kan du bare gå efter den altid nynnende mørkhårede pige som hverken har Mac eller PC, men sværger til sin analoge notesbog i guldomslag.