Home > Staff > Kristoffer Fynbo Thorning
Kristoffer Fynbo Thorning
Rytmer & Energi

Rytmer og energi

Med Kristoffer i lokalet er der sikkerhed for god energi, grin og masser af svingende korstemmer og rytmer. Har dit kor brug for at komme ud over scenekanten og ramme publikum med power, stærkt rytmisk groove, fede vokale beats og sangglæde, så hjælper Kristoffer jer på vej.

Med en baggrund i Vocal Line og som bas og beatboxer i Postyr, har Kristoffer sin rytmiske kor baggrund helt på plads. Han kommer med stor erfaring i beatbox, bas optimering og vil fokuserer på de rytmiske elementer i jeres repertoire.

Med Kristoffer ved roret kan I få hjælp til, I fællesskab, at udvikle og lærer nye beats og grooves til jeres sange og få en indføring i, hvor man starter med vokalperkussion og hvordan man kan bruge det i rytmisk kormusik.

Står I og overvejer køb af mikrofoner til alle eller blot nogle i koret så har Kristoffer stor erfaring at dele ud af og kan hjælpe jer med at teste og finde frem til det helt rigtige tekniske setup.

Har I en drøm om at arbejde med loops og effekter på scenen så er Kristoffer den helt rigtige instruktør.

Kristoffer er vokset op med sang og kormusik, og har gennem de sidste to års soliststudie ved Det Jyske Musikkonservatorium, koncentreret sig om hvordan vokalmusik, computereffekter og lyd kan smelte sammen. Han arbejder til daglig i vokalgruppen Postyr og med firmaet omkring hans bog “Icebreakers – En praktisk tilgang til gruppedynamik”. Han sidder desuden i AAVFs arbejdsgruppe.