Home > Staff > Kristian Skårhøj
Kristian Skårhøj
Groove, power, drengestemmer, improvisation

Kristian er en alsidig mand, og du kan vælge mellem flere typer workshops

Improvisation og gruppekomposition

Har dit kor brug for en udfordring og en helt ny oplevelse? Hvad med at lave musikken selv! Kristian guider jer igennem en progression som gør det sikkert, sjovt og næsten nemt at lave sin egen musik. Det er kreativt, spændende og åbner ørerne – og er I et kor som laver egne arrangementer, så er der inspiration at hente. Men først og fremmest er det en dag hvor I udforsker stemmen på nye måder, lærer hinanden bedre at kende og synger ny musik.

Indhold: Kreative kort, circlesongs, ingen noder, bevægelse i rummet, grin og øjenkontakt.


 

Powerboost for sangmusklen

Er I et kor som har brug for at synge igennem og lærer nogle hurtige nye rytmiske satser? Måske er i en efterskole eller et gymnasium og har mange elever som skal aktiveres? Kristian tager 3 rytmiske kor-arrangementer med til dagen og sørger for at eleverne/sangerne lærer dem i et godt tempo og med masser af energi, fokus på dynamik, frasering og rytmik – og at synge ind i sammenhængen.

Indhold: 3 rytmiske kor-arrangementer, energi, lyd og sangglæde.


 

Drenge & mandestemmer

Har drengene eller mændende i jeres kor brug for lidt ekstra fokus? Måske har I overgangsstemmer i koret eller en kvindelig korleder som mændende har svært ved at spejle sig i. Med baggrund i sit arbejde med De Unge Drenge under Det Danske Drengekor kan Kristian enten arbejder med korets overgangsstemmer eller hvis det er færdigudviklede mandstemmer, kan dagen handle om hensigtsmæssig klangbrug og stemmetræning. Specielt klang på basstemmerne kan være et fokuspunkt.

Indhold: Mandestemmen, klang, call-response, dybe frekvenser.


 

Om Kristian

Kristian er Danmarks eneste solistklasseuddannede rytmiske korleder. Han har erfarring med rytmiske kor indenfor alle niveauer og er en efterspurgt workshop holder i ind- og udland. Kristian har i en årrække specialiseret sig i improviseret musik med vokale ensembler og har et indgående genskab til Bobby McFerrin og hans musik. Kristian synger i det professionelle vokalensemble Voxnorth og er desuden komponist og leder af ensemblet Songs Of The Moment.