Home > Staff > Helle
Helle
Musikudvalg

Helle Lykke Rasmussen er en af de nyeste stjerner på Syngs bestyrelses stjernehimmel og er med sin erfaring inden for kor og sang, senest som kapelmester, korleder og sangcoach for KaserneRevyen 2016, klar til at bidrage med kreative idéer og gåpåmod til Syngs kommende arrangementer og planlægningsarbejde.

Med indtil flere kåringer som ‘Årets grin’, vil Helle helt sikkert sætte gang i den gode stemning til bestyrelsesmøderne, hvor hun trofast møder op, hver gang (muligvis) i et nyt sæt sko, fra hendes imponerende sko-garderobe! Udover at inspirere andre til sang og kor-fællesskab, nyder Helle også selv at synge, især i sit job som sangerinde i Århus Universitets Big Band.

de sidste 3 år har Helle brugt på at spred det musikalske kor-budskab på musikvidenskab med tilvalg i film og medier, på Aarhus Universitet – men i de kommende år bringer hun budskabet videre til Nordjylland, hvor hun efter sommerferien starter på musikkonservatoriet i Aalborg.

Selvom Helle elsker et godt gys, er vi sikre på at hun i Syngs fællesskab kun vil byde på hyggelige overraskelser og derfor glæder vi os meget til, at få det danske ungdomskors-liv til at blomstre endnu mere med hende på bestyrelses-holdet!