Bestyrelsen

Cæcilie Uhre Karlsson

Formand, Fundraisingudvalg

caecilie@syng.dk
Cæcilie er cand.mag. i musikvidenskab og nordisk sprog og litteratur. Til daglig arbejder hun hos Aarhus Festuge som projektleder for korprojektet Stemmer Bygger Bro. Hun er desuden sanger i Vocal Line og i vokalgruppen SØNK.

Gustav Andreas Berg

Næstformand, Musikudvalg

gustav@syng.dk
Gustav bliver bachelor i Musikvidenskab med tilvalg i Matematik, og når han ikke sidder med næsen i bøgerne, synger han i kor stort set hele tiden. Gustav har blandt andet sunget med i Syng Selected siden starten i efteråret 2014, og på trods af at han stopper i koret pr. september, sidder han stadig med i korets interne bestyrelse.

Philip Eick

Musikudvalg, Støtteuddelingsudvalg

philip@syng.dk
Philip er Vocal Leader, korleder, sanger og sanglærer i Danmark og Tyskland. Han er bl.a. dirigent for koret Local Vocal, ledende sanger i AVOPA - Aarhus Vocal Painters, og synger 1. tenor i Vocal Line. Philip er uddannet fra UdK Berlin, Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus og RAMA Vocal Center i Aalborg.

Sofie Heidemann Augustesen

PR-udvalg

sofie@syng.dk
Sofie har en kandidat i Musikvidenskab og Religionsvidenskab ved Aarhus Universitet. Udover at dyrke kormusikken på musikstudiet, har hun efterhånden fået stor erfaring indenfor korverdenen som sanger, hvor hun har været aktiv siden 2014. Sofie er 2. sopran i vokalgruppen SØNK, og 1. alt i Vocal Line.

Helle Lykke Rasmussen

Musikudvalg

helle@syng.dk
Helle studerer sang, korledelse og børnemusik på Musikkonservatoriet i Aalborg. Hun arbejder derudover som korleder, sanglærer og børnemusiker. Hun er stifter og korleder i det rytmiske kor KANT og korleder i koret Fællesklang Aalborg.

Marie Lindersgaard Hansen

PR-udvalg

marie@syng.dk
Marie studerer filosofi med tilvalg i matematik på Aarhus universitet og arbejder som kirkesanger i Skt. Lukas kirke.

Annika Clemens

PR-udvalg

annika@syng.dk
Annika studerer musikvidenskab og engelsk på Aarhus Universitet og underviser af og til på en folkeskole. Hun har sunget kor siden 2013 og har gennem årene deltaget i flere internationale kor-konkurrencer. Annika slår sine kor-folder i pigekoret NordSang og i vokalgruppen Magnolia.

Thue Thesbjerg

Konsulent

thue@syng.dk
Thue er ansat som musik- og idrætslærer på Aarhus Katedralskole. Han har i gennem 30 år været en særdeles aktiv del af det danske kormiljø og bliver brugt både som instruktør, sanger og arrangør. Thue synger i vokalgruppen Vox11.