Fra d. 7 marts og de næste 5 tirsdage frem, vil vi lægge nogle fantastiske arrangementer og indspilninger ud, lavet af vores vindere af Syngkomponisten 2016. GLÆD JER!!

Syngkomponisten 2016 – Fjerde udgivelse!

Efter en vellykket konkurrence, med nogle gode bidrag og glade vindere, har vi nu, i SYNG, den glæde at give jer muligheden for at lytte til indspilningerne og bruge arrangementerne fra vores konkurrence: Syngkomponisten 2016!

Den fjerde konkurrencevinder er Kirsten Bjerregaard, der har komponeret et skønt SSATB arrangement af nummeret ‘Cirkusartisten’.

Kirsten Bjerregaard (f. 1990) er kandidatstuderende i historie og musikvidenskab på Københavns Universitet. Hun har mange års erfaring med at skrive, synge og lejlighedsvist dirigere kormusik og har i øvrigt bred erfaring indenfor musikundervisning. I forbindelse med sine studier har hun især beskæftiget sig med jazzhistorie og har tidligere holdt foredrag om højskolesangbogens iboende nationalisme. Hun har desuden 8 års erfaring som akkordionist og forsanger i swing-gypsy bandet Kabaret Sybarit, og agerer for tiden pianist og forsanger i kvartetten Vice Vers, der spiller højskolesange i jazzede forklædninger

 

Du kan høre indspilningen af arrangementet lige her:

 

Du kan finde noden lige her:

Cirkusartisten udgivelse

 

Vi håber, at I vil nyde fjerde bidrag fra en af vores vindere af konkurrencen i dag og så kan i glæde jer til, igennem marts og april, at modtage smukke toner og fede arrangementer fra resten af konkurrencens vindere!

Mange hilsner og god fornøjelse,

Fra SYNGs bestyrelse.

 

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *