Home > Blog > Music Night
Denne måneds Syngkor er Gymnasiekoret Be Sharp – Du kan læse mere om dem på Gymnasiets hjemmeside, samt korets Facebook-profil.

 

Music Night

Folk strømmer til gymnasiets hyggelige kantine. Pensionister fra lokalområdet, elever, søskende, forældre og bedsteforældre, venner og gamle kormedlemmer. Publikum til Be Sharps koncerter er altid præget af stor mangfoldighed.

Korets koncerter annonceres i lokalavisen og på facebook og via gymnasiets hjemmeside. Betydningen af et godt og engageret publikum er vigtig for alle parter.

Aftenens konferencier er Kristoffer Eriknauer – en af korets smørtenorer. Kristoffer leder på gemytlig vis publikum igennem aftenens program med underholdende anekdoter og kommentarer og dirigent og bandleder kan således koncentrere sig om musikken! ”Don’t ever do something a student can do”

be-sharp-eriknauer15027879_1620843824608622_2294165963109976856_n

Kristoffer leder publikum igennem koncertens program med sjove anekdoter og varm stemmeføring.

Koncerten starter med bassisten Nikolajs fede intro i ”I Wish”. Så er vi i gang. Resten af bandet kommer på og til sidst sangerne med god rytmisk feeling. På forreste række sidder publikum og bliver blæst væk – energien er god og koncerten godt i gang.

Efter et par solide kornumre kommer det første solonummer. Jacob har debut som solist. Jacob er pianist, guitarist og sanger. I aften synger han for første gang ”I’m A Mess” og han tager fuldstændig salen med storm. Efter en stille og rolig intro ryger Jacob i det høje stemmeleje og får fuldstændig blæst hele salen omkuld.

15073481_1620843667941971_7654057084633414499_n

Solist tager salen med storm med sit flotte solonummer.

Soloer, duetter og vellyd fra kor og band får smil frem hos tilhørerne og et par tårer i øjenkrogene. Koncertens afslutning får publikum til at råbe på ekstranummer. Glæden og energien i rummet er massiv. Specielt korets nyeste medlemmer stråler af stolthed.

Folk går nynnende fra koncerten og ud i mørket med en indre flamme tændt, og har alle noteret sig, at det er d. 8.december, de igen kan høre Be Sharp.

 

Be Sharp ‘For A Wiser Africa’

Be Sharp synger til nemlig til Årets Julebazar på gymnasiet, hvor der samles ind til projektet ”For A Wiser Africa”.  Her synges lidt afrikansk musik blandet med en god portion julemusik.

Koret skal desuden optræde på Restauranten L’Appetito ved Christmas Lunch for Women’s International Club. Dette er en tilbagevendende begivenhed, hvor koret optræder med Christmas Carols for et internationalt selskab af kvinder fra hele verden.

 

At optræde er med til at give koret nogle unikke oplevelser. Koret er booket til nye arrangementer i januar måned med 50 års fødselsdag og officiel reception på gymnasiet. På denne måde kommer koret ud og får nogle oplevelser indefra.

At yde og bidrage og arbejde sammen gør, at alle får øjnene op for, at musikken giver os noget.

At være medlem af SYNG – og blive månedens kor er den største ære og en udsøgt fornøjelse. SYNG er og bliver en organisation båret af vildt gode tiltag – super arrangementer og super musikudgivelser. SYNG burde blive årets ungdomsorganisation anno 2016!

be-sharp-vinter-1

Be Sharp takker ydmygt, fordi I ville læse med.

 

Alle er velkommen til at følge  korets fremtidige aktiviteter:

 

2016

8. december – Be Sharp synger til Women’s International Club

8. december – Be Sharp synger til Jule Bazar kl.17 på Ordrup Gymnasium (alle er velkommen)

16. december – Skolens juleafslutning

 

2017

15. januar – Be Sharp synger til 50 års fødselsdag

27. januar – Be Sharp synger til Reception på Ordrup Gymnasium

26. marts – Koncert Lyngby Kirke kl.16 med Be Sharp og B-Flats og The Notables (USA)

28. marts – Koncert Ordrup Kirke kl.19. med Be-Flats og The Notables (USA)

25. april – Be Sharp sælger musik-muffins og korkringle til FOF foredrag med Chris McDonald

3. maj – Koncert i Ordrup Gymnasiums Kantine

6. november – Be Sharp rejser på turné til USA (besøger venskabskor i Philadelphia)

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.