Home > Blog > Månedens Syng-kor > Mød Josef og Josefine
Sønderjysk Pigekor og Drengekor er december måneds Syng-kor og præsenterer her deres 2. blogindlæg. Denne gang kan du bl.a læse om deres optræden med Rasmus Bjerg.

Mød Josef og Josefine

Hej allesammen.

I denne uge har Sønderjysk Pigekor igen faret forvildet rundt. Det har været en lang og hård uge for pigerne med flotte resultater.
I onsdags skulle pigerne øve igen, hvor de havde besøg af Steffan Grarup, Violin d´als og Als Performance Academy. Det var en flot korprøve selvom pigerne var trætte og havde svært ved sangen “Barn Jesus i en krybbe lå”.

“Josef og Josefine”

I fredags var pigerne i Niebøl for at synge til Børnejul med Sønderjyllands Symfoniorkester. Der mødte de skuespilleren Rasmus Bjerg, som var konferencier til koncerten. Det var en hård omgang med skrålende børn og pigerne skulle også passe på deres stemmer, da de også skulle synge en stor koncert næste dag. Dog kunne pigerne ikke lade være med at fnise, da Rasmus Bjerg under koncerten kom til at sige at sangen hed Josef og Josefine i stedet for Jesus og Josefine.

Et brag af en koncert.

I lørdags sang alle korene i Sønderjysk pigekor deres egen koncert med titlen “Så det jul”, hvor også Steffan Grarup, Violin d´als og Als Performance Academy skulle optræde. Selvom det var en hård korprøve og en stresset dirigent, var koncerten vidunderlig. Scenen var smukt udsmykket med pejs og julemænd. Pigerne var smukke i deres mange forskellige kjoler og sangene var smukke. En uforglemmelig oplevelse var det. For billeder og mere. Besøg denne facebook side: https://www.facebook.com/SonderjyskPigekorOgDrengekor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.