Home > Medlemsservice > Søg støtte

Ansøgning om økonomisk støtte gennem SYNG

Hvad kan I søge til?

Som medlem af SYNG har dit kor muligheden for at søge økonomisk støtte til egne aktiviteter og indkøb. Vi støtter aktiviteter som koncerter, rejser, øve dage, CD indspilninger, transport, KODA udgifter m.m., samt indkøb af f.eks. noder og udstyr. I kan søge om støtte til projekter i både ind- og udland.

Hvordan gør I?

For at søge om økonomisk støtte, skal I sende os en projektbeskrivelse samt et budget for projektet, hvoraf vi kan se jeres udgifter, indtægter og størrelsen på det beløb I ønsker at søge hos os. På vores hjemmeside under punktet aktiviteter, kan I finde et ansøgningsskema som I kan bruge. Bemærk at hvis I søger om støtte til indkøb af lydudstyr, er der nogle punkter i Jeres vedtægter der skal være på plads. Se dokumentet ”StøtteansøgningsHJÆLP” nederst på siden.

Hvad sker der videre?

Hvis vi bevilger Jer økonomisk støtte, skal I efterfølgende skrive til os hvordan I brugte pengene. Hvis I af den ene eller anden årsag, aflyser Jeres aktivitet efter I har modtaget støtte hertil fra os, skal pengene tilbagebetales til SYNG.

For at Jeres ansøgning kommer i betragtning, skal I være fuldgyldige medlemmer, dvs. I skal have indbetalt kontingent og have indsendt vedtægter, navneliste og stamkort. Ansøgningsfristerne er 15.maj og 15.nov, og alle ansøgere får svar senest tre uger efter.

Husk at I også altid er velkomne til at søge om en SADA!

Læs mere om vilkår og se eksempel på ansøgning her

Få SYNG til at betale KODA-udgifterne til jeres koncert

Syng yder også kontant støtte til sine medlemmer