Home > Blog > Månedens Syng-kor > Månedens Syng-kor: Stress og jag gør koret frisk
Sønderjysk Pigekor og Drengekor er december måneds Syng-kor og præsenterer her deres 1. blogindlæg. Denne gang kan du opleve præmieren på korets første musikvideo og læse om hvilke overvejelser de havde da de lavede den.

Stress og jag gør koret frisk

Her fra Sønderjysk Pigekor er vi rigtig glade for at være blevet valgt til at være månedens Syng-kor. I denne uge har vi haft meget travlt. D. 28 november og d. 30 november har koncertkoret været ude og synge i både Sønderborg by og Skovby. I onsdags øvede pigerne, trods tømmermænd og lektietrætte, programmet for de julekoncerter, der venter forude. Selvom der var stress og jag, så tog dirigenten det meget fint.

Fyldt Alsion.

Fredag: fulde folk følger ikke dirigenter!

Om fredagen skulle nogle få piger synge til en privat julefrokost. Det var, for dem, en mærkelig oplevelse, da nogle af menneskerne allerede var blevet godt fulde. Skønt lille plads og et dårligt rum at synge i, var det en succes. Menneskerne, der var til julefrokost, nød sangene og var glade for at kunne synge “Dejlig er Jorden” med pigerne. Dog fulgte menneskerne ikke efter dirigentens visninger.

Lørdag: Overfyldt koncert

Om lørdagen, efter julefrokost og galla, skulle pigerne om formiddagen synge til Cafesang på Alsion. Der var kommet over 500 mennesker for at høre koncertkoret og til sidst måtte personalet på Alsion lukke dørene fordi der ikke var mere plads. Koncertkoret klarede det fremragende.

Fyldt Alsion.

Fyldt Alsion.

Som jeg sidder og skriver det her, er nogle få piger ude at synge til de 7 læsninger. Mere info følger.

Næste blogindlæg handler om de store koncerter, som tikker snart.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.