Juni måned er endt, og vores rejse som månedens Syng-kor er slut. I har kunnet læse 4 artikler, der med 4 forskellige vinkler har givet indsigt Vocal Frostbites verden; om at turde tage chancer, om en anderledes måde at inddele i stemmegrupper, om inspiration til arbejdet SoMe og om at skabe fælles identitet i et kor.

Vocal Frostbite har eksisteret i 7 år og har været på en vild musikalsk rejse. Vi er vokset fra 10 til 25 sangere og er gået fra at være en anonym a cappella gruppe til at være et veletableret a cappella kor med visioner og energi. Vi er vokset ud af kirketårnet og ind i hjerterne på en bred fanskare. 

Med tiden har vi, Vocal Frostbite, sporet os ind på, hvem vi er som kor, hvad vi vil med vores musik, og hvor vi er på vej hen. Vi har fundet ud af, hvad vores “Frostbite”-navn betyder for os, og hvordan det skal have effekt på vores repertoire og vores stil. Vi ser os selv som koret fra nord, der med vores musik og sang “bider” sig fast hos vores lyttere og seere. 

Det hele startede som en leg og sjov idé, hvor der blev eksperimenteret, og kortraditionen blev udfordret. Gradvist blev de mest alternative valg sløjfet, og Vocal Frostbite er landet på den form, det har i dag med 25 sangere, 5 stemmegrupper, 1 dirigent og et repertoire, som er Vocal Frostbites helt eget.

Selvom Vocal Frostbite er vokset og har fået visioner og ambitioner, forbliver vi tro mod vores første idé med Vocal Frostbite: glæden ved at synge sammen. Vi er bevidste om, at det er dét, som skal drive Vocal Frostbite endnu længere frem.

Vi håber, at korsangere, kordirigenter og kor-entusiaster har fået glæde af og er blevet inspireret af vores artikler som “månedens kor”. Vi glæder os nu blot til at møde kommende “månedens kor”, og håber vi kan lære en masse af andre kor, sangere og dirigenter.

Find de 4 artikler her…

Audition til Vocal Frostbite

Har Vocal Frostbite vakt din interesse og lader til lige at være koret for dig, så send os din ansøgning for at komme i betragtning til optagelsesprøve… 

https://youtu.be/t5H-AUJcMnc