Endnu engang søger vi nye sangere i Syng’s rytmiske elitekor, Syng Selected. Siden september har Tine og Christian Fris Ronsfeld stået i spidsen for koret, og der er allerede blevet arbejdet hårdt på blandet andet performance, udtryk, groove mm. Hvis du synes, at det lyder fedt, så læs videre!
Vi optager nemlig 3 nye sangere, i august, fordelt på følgende stemmer:

  • En 2. sopran
  • En 1. alt
  • En 1. tenor

Da man har mulighed for at søge ind i koret uanset hvor i landet man er fra, foregår audition til koret digitalt. Hvis du har lyst til at synge sammen med os i Syng Selected skal du derfor sende en mail til selectedaudition@gmail.com, hvorefter du vil modtage mere specifik information om hvad din auditionvideo skal indeholde. Angiv venligst hvilken/hvilke stemmegruppe(r) du gerne vil søge. Deadline for indsendelse af auditionvideoen er d. 10. august 2019.

Syng Selected er et rytmisk ungdomskor oprettet af organisationen Syng i efteråret 2014. Vi øver 4-5 weekender om året på efterskoler og højskoler, og synger derudover koncerter rundt om i hele landet. Koret består af 31 sangere og 1 beatboxer, i alderen 18 – 30 år, og medlemmerne kommer fra hele landet – Fra Thisted til København!

Se evt. mere her: https://syng.dk/syng-selected eller på vores Facebook side:
https://www.facebook.com/syngselected

Nye sangere skal booke følgende weekender:
d. 6-8 september
d. 8-10 november
Derudover arbejder vi på en tur til New York i februar 2020.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, og håber at du har lyst til at synge med os!

0 replies

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *