Home > Blog > Månedens Syng-kor > Lilla regn, li-il-la regn!

I denne uge har SMÅ-koret arbejdet på at få de sværeste, rytmiske satser til at sidde lige i skabet. Det betød i mandags, at der blev skruet helt op for energiniveauet og skrålet og klappet igennem på Sia-nummeret Clap Your Hands og gået i dybden med de sværeste passager i Purple Rain. Begge numre er genialt arrangeret af Morten Kjær, og de er på samme tid udfordrende at synge og underholdende at lytte til.

Glimt fra en SMÅ-øver

I SMÅ-koret er det altid en øvelse at synge så tight som muligt – vi er trods alt omkring 50 sangere i skrivende stund. I mandags havde vi derfor inviteret vores koncertpianist Heidi Markussen til at akkompagnere, mens Sofie så havde frie hænder til at dirigere og overskud til at råbe lidt ad os. Det kræver virkelig hårdt arbejde, men hen mod slutningen svingede det vist helt godt!

Vi glæder os som små børn til forårskoncerten om små to uger – find som begivenhed på Facebook her

Efter sådan en skøn øver er det altid sjovt at høre, hvad der bliver sunget på vej ud mod cyklerne. I mandags gav bassernes soul’ede stjernestund fra Purple Rain genlyd flere steder (”Honey, I know, I know, I know, I know – times are chaaaangi-ing!”), mens der andre steder blev udviklet på en meget direkte oversættelse af omkvædet. Lilla Regn kunne godt gå hen og blive et hit til korfesterne!

Næste uge:

Den 3. uge i maj står i Jalla Festivalens tegn! Vores hidtidige forberedelser kommer til at stå prøven, når vi øver med både musikere og Jafra-dansere. Følg med her på bloggen.

Tekst: Line Jensen
Fotos: Jakob Bidstrup

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.