Home > Blog > Månedens Syng-kor > Kultursammenfletning? SMÅ-koret goes Jalla!

Rytmisk kor møder Vestegnen

Midt i forberedelserne til vores forårskoncert var vi i en tur i Brabrand for at øve Jalla-repertoire sammen med Ahmed, Niels og et dusin meget unge Jafra-dansere. Vi må erkende, at det ikke helt går op i en højere enhed endnu, men vi tog de første forsigtige skridt denne onsdag aften.

 

Vi var imponerede over danserne, og de var søde ikke at grine ad vores famlende udtale af den arabiske tekst til nummeret ”Unadikum”. Det betyder vist nok noget med ”jeg kalder på jer”, men derudover er vi stadig temmelig clueless. Til gengæld er det rigtigt sjovt, og vi glæder os til at optræde sammen med dem til Jalla: 11 i Aarhus Teater den 6. juni. Festivalen arrangeres af OPGANG2, og du kan finde Facebook-begivenheden her. Det bliver en skøn sammensurium af kulturer og talent, og så er det ganske gratis!

”Jeg er der for min gad’ og min blok!”

Vi mødte også rapperen Cha D, som vi skal synge backing for. Han holdt også masken flot, da vi forsøgte slippe afsted med at synge ”…fra Vestegnen til Aarhus – mayn” eller det lige så lidt street ”ghettooo-o-o” i fem smukt arrangerede korstemmer. Kultursammenfletning er fedt.

Næste uge: Den lilla forårskoncert

Næste torsdag kommer sidste indlæg på SYNG-bloggen fra SMÅ-koret. Der fortæller jeg om vores længe ventede forårskoncert, som finder sted på mandag kl. 20 i Møllevangskirken. Det er pinse, og koncerten er helt gratis – kommer du?

 

Tekst Line Jensen
Fotos Sofie Holm og Line Jensen

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.