Home > Blog > Kor er noget alle gymnasier burde indføre

Kor er noget alle gymnasier burde indføre

 

Denne måneds Syngkor er G-nøglerne – Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside eller Greve Gymnasiums Facebook profil

 

Af Nikoline Spang Thomsen

Så er jeg tilbage det med det sidste blogindlæg fra G-nøglerne på Greve Gymnasium.

I de forrige indlæg har jeg gjort mit bedste, for at give jer en ide om, hvad et kor kan gøre for en masse mennesker og hvad der gør vores kor til noget unikt, med vores opvarmnings metoder, kage pauser og gode fællesskab.

Det gode fællesskab og det, at vi rummer så mange forskellige personligheder og forskellige slags mennesker, er så fedt.

Koret har for mig været med til at skabe en masse venskaber på tværs af årgange og klasser, nogle en mine bedste venner har jeg fået fra koret og det havde jeg aldrig forventet kunne ske, men det sker altså.

Så jeg vil egentlig bare sige, at kor er noget man burde indføre på mange flere gymnasier, for jeg kan kun anbefale det.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.