Home > Blog > Hvordan fornyer man sig?
SONO blogger i denne måned for Syng. Hver torsdag fortæller de om verden set i SONO-perspektiv. Læs mere om SONO her.

Hvordan fornyer man sig?

I fornyelsens tegn er det godt med lidt udefrakommende inputs engang imellem. I SONO går vi efter at afholde 1-2 workshops om året med folk udefra. Det kan være alt muligt forskelligt! Lige fra den ”klassiske” workshop med andre rytmiske kordirigenter til en stompinstruktør eller teatersport. Det er en god måde at få inspiration både til hele koret, men især også til vores dygtige dirigent Tine Ohrt Højgaard, som så leger menigt kor-medlem for en dag, imens hun suuuger til sig af, hvad der bliver sagt og gjort, som vi efterfølgende selv kan arbejde videre med.

Sing A Day Away – med Morten Kjær

En af måderne at lave workshops på er naturligvis at hive fat i dygtige folk fra vores netværk. En anden måde er at benytte sig af SYNGs tilbud Sing A Day Away (SADA). Sidst vi havde en SADA-workshop var helt tilbage i foråret 2012, hvor vi var så heldige at få besøg af fænomenale Morten Kjær! Det blev starten på et mangeårigt samarbejde, som vi i SONO stadigvæk er helt utroligt glade for!

Morten har med jævne mellemrum fungeret som sparringspartner, og han var blandt andet med til at plante idéen om at fokusere primært på danske/skandinaviske kunstnere i vores repertoire.

Arrangementer med god stil

Når vi skal bruge nye arrangementer til SONO har vi generelt gode erfaringer med at bestille dem hos folk med et indgående kendskab til SONOs stil. Derfor har vi en del arrangementer af vores egen dirigent Tine, Rigtig mange arrangementer af Line Groth, der i sin tid var barselsvikar for Tine, men efterhånden også en pæn stak arrangementer fra Morten. Mortens arrangementer er kendetegnet ved, at sværhedsgraden er tilpas udfordrende for os, og så er der garanti for skøre og skæve elementer, man ikke havde forudset. Desuden er der også altid god service! Som for eksempel, da vi modtog noden til ”Hey Love” inklusiv en videohilsen fra Morten, hvor han kom med fif til vores to Vocal percusionister. God stil!

Koncert med Morten Kjær & SONO i aften!

Morten, som til daglig bor i LA, er faktisk lige nu i Danmark for at promovere sit nye album ”Pendulum”. Vi glæder os til at se og høre ham! Hvis I skulle have lyst til det samme, kan det ske både i København, Århus og Berlin i løbet af den kommende uge! Kommer man til releasen på Fatter Eskil i Århus på tirsdag, vil vi godt garantere at der er mulighed for løbe ind i de fleste sangere fra SONO – og mon ikke vi giver et nummer eller to sammen med Morten?

Bonus info: Ud over et nyt album har Morten Multikunstner designet kondompakker, som man helt sikkert også kan få et par stykker af med hjem fra koncerterne!

Du kan opleve koncerten i aften kl 19.30 på Fatter Eskild i Aarhus. Se mere på Facebook eventen her!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.