Home > Blog > Hovedstadens korfestival 2016

Hovedstadens korfestival 2016

 

Den 23.-25. september løber Hovedstadens Korfestival for anden gang af stabelen på Frederiksberg i København og der er stadig ledige pladser tilbage!

I løbet af en weekend får 200 deltagende korsangere masterclasses med drevne og kendte dirigenter som Jens Johansen, som dirigerer Vocal Line i Århus, Jesper Holm, som bl.a. er dirigent for jazzkoret Touché, Frans Rasmussen, som er kendt for sin deltagelse i DRs Stemmer fra Vollsmose, Phillip Faber, som dirigerer DRs pigekor og Marcus Creed, som dirigerer DR Vokal Ensemble. Men korene får ikke kun smurt stemmebåndene af musikalske koryfæer, men også plejet deres sceniske nærvær og intensitet. Det får de af skuespiller Terese Damsholt, som til daglig spiller både teater, revy og på film.

Kor og herrer søges

Og det er stadig muligt at tilmelde sig. Dels er der stadig plads til ét kor mere, dels har Hovedstadens Korfestival et fælleskor bestående af enkeltsangere. Der er ledige pladser på alle fire stemmegrupper, men især på herresiden. Alle kor eller enkeltsangere, der er medlem af SYNG, får et økonomisk tilskud på 100 kr.

Udover de mange masterclasses bliver deltagerne om fredagen underholdt af Tobias Trier i ’Dirigenten’, om lørdagen afrundes en åben masterclass med DR Vokal Ensemble med en minikoncert og efter lørdagens festmiddag afholder Vokalselskabet GLAS koncert.

Læs mere på http://hovedstadenskorfestival.dk/ eller https://www.facebook.com/Hovedstadens-Korfestival-240434602796859/.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.