Home > Syng-TV > Akademi 1:10 > Her er et lille trick, så du kan lyde som Mariah Carey

Akademi 1:10 – popfrasering

Har du ofte stået og skrålet med på dine pop og soul idolers sange. Måske klassikeren med hårbørsten foran spejlet? Men i de øjeblikke hvor melodien bliver forsirret af en skøn omgang tonediarré, er du momentært stået en lille smule af … og nynner noget “der ligner”. Men nu er der hjælp på vej!

Lær at fraser som Mariah – og alle de andre pop & soul sangere

Morten Kjær skyder nemlig årets første Akademi 1:10 i gang – og her giver han dig 3 tricks til at fyre de fede licks af!! Først og fremmest lærer du hvordan Mariah Carey synger de små krøller i hendes storhit Vision Of Love, men du behøver ikke stoppe her. For du kan bruge Mortens tips til at lave dine egne fraseringer, og blive stjernen i dit kor …

Morten Kjær

Morten Kjær er sanger og sangskriver bosat i Los Angeles. Men måske kender du ham allerde fra kormiljøet, hvor han er en meget brugt instruktør. Morten sang i det århusianske kor Vocal Line i mange år, men også i BaSix – hvor nogle af os f.eks. husker det år hvor de blev nummer 2 i Melodigrandprixet med a cappella sangen “I Australien” med Mortens lækre vokal som stjernestøv henover det hele.

I dag synger Morten bl.a. i den amerikanske gruppe m-pact, men er også aktuel med sit eget projekt Kier, hvor han for tiden er ved at indspille sit 3 album. Du kan i øvrigt støtte tilblivelsen af dette på hans crowdfudingkampagne her! Vi synes det er en god investering – både i musikken og Mortens fantastiske stemme.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.