Home > Feature > En vild oplevelse til 1/2 pris!

OPLYSNING TIL NYSGERRIGE BORGERE OM SÆRLIGE STEMMER

Onsdag 2. september kl 20.00
Rådhushallen, Aarhus

Strube-, flamenco- og pansorisang vil på én og samme aften fylde den smukke rådhushal i Aarhus.

Slå ørerne ud, læg vanerne til side og gør dig klar til en af årets mindst almindelige festugeoplevelser, men uden tvivl også en af de største og smukkeste, nemlig ‘Oplysning til nysgerrige borgere om særlige stemmer’.

Hver for sig er den Polaris Music Prize-vindende strubesanger Tanya Tagaq, flamencosangerinden Carmen Linares og pansorisangeren Bae Il Dong de ypperste ambassadører for hver deres sangstil, og tilsammen udgør de en aften fyldt med originale indtryk. Fra Tanya Tagaqs intense optræden, som nogen måske husker fra sidste års festuge, over Carmen Linares nyfortolkninger af den traditionelle flamenco til Bae Il Dongs traditionelle koreanske sangstil sat i spil med den australske jazztrommeslager Simon Barker, som i mange år har studeret koreansk percussionspil. Bae Il Dong giver denne aften premiere på det nye værk ‘Streams Appear’ af Scott Tinkler, Simon Barker og Bae Il Dong.

Der er garanti for uforglemmelige øjeblikke, når de tre kunstnere sætter spørgsmålstegn ved den traditionelle opfattelse af sang og musik.

Det er også muligt at få en forsmag på Carmen Linares’ sang til Aarhus Festuges Gallaåbning. Se et klip med Carmen Linares her.

Køb din rabatbillet her!

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.