Home > Blog > Be Sharp – We Believe We Can Fly
Denne måneds Syngkor er Gymnasiekoret Be Sharp – Du kan læse mere om dem på Gymnasiets hjemmeside, samt korets Facebook-profil.

 

Be Sharp…

We Believe We Can Fly…

 

Hvem er vi?

Be Sharp ensemblet er et relativt nyt ensemble – og et ungt ensemble bestående af 43 glade sangere.  Be Sharp har base på Ordrup Gymnasium (OG), hvor ensemblet blev stiftet i 2011.

be-sharp-syng

SYNG Be Sharp:  Opstart med Be Sharp i det nye skoleår- sang i skolegården.

 

Korets historie:

Ordrup Gymnasium havde i 2011 besøg af et par vildt dygtige vokalensembler The Notables og The B-Flats fra Philadelphia, USA. De musikalske amerikanere erobrede OGs hjerter, og resultatet blev, at OG selv stiftede et elite-kor, som primært arbejder med nyere rytmisk musik. Be Sharp har netop fejret 5-års jubilæum med kæmpe Jubilæumskoncert med ca. 80 syngende deltagere.

be-sharp-og

Be Sharp OG: et kor fyldt med energi og lyssluppen stemning.” .We Believe we can Fly”

Korets aktiviteter:

Korets aktiviteter består af forårs og efterårskoncerter- og en masse små sjove optrædener udenfor skolen. Vi optræder til Guldbryllupper, 50 års fødselsdage, jubilæer, julefrokoster og får tårerne frem i øjnene på gæster med champagne eller fadøl i hånden. Herved tjener koret tjener penge til korturnéer. De musikalske udvekslinger fortæller vi mere om i næste blogindlæg.

be-sharp-guld

Be Sharp Guld: Be Sharp før optræden til Guldbryllup

 

Be Sharp har lige fra starten været medlem af SYNG, og en af ambitionerne for Be Sharp er at synge alle SYNGs udgivelser.

be-h-quality

Be Sharp Quality: At blive betalt i naturalier er ok, når det handler om “Quality Street”..

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.