Home > Syng Selected > At være ny i Syng Selected
Johanne Helene Mohr er 22 år og bor i Odense. Til daglig går hun på MGK i Odense med sang som sit hovedinstrument. Johanne er en af de 8 nye sangere vi netop har optaget i koret, og her fortæller hun om sin oplevelse af at komme med i Syng Selected.

 

At være ny i Syng Selected

Efter at have sendt nogle audition-videoer afsted til Syng Selected for at blive optaget som ny 2. sopran, sad jeg tilbage med en lidt underlig følelse. Det er generelt underligt at optage videoer af sig selv, men derefter at sende dem til en fremmed e-mail adresse – dét er ret grænseoverskridende. Men heldigvis fik jeg en uge senere besked om, at jeg var optaget og skulle til øve-weekend i et idyllisk sommerhus i Bryrup to weekender efter. Jeg var utroligt glad og stolt og meget, meget spændt!

Min første øve-weekend med Syng Selected var en fantastisk oplevelse! Det var en unik oplevelse at synge med nogle så talentfulde sangere, som alle er kommet ind med samme ønske om at dyrke korsangen på højeste plan. Alle og enhver går i detaljen med dynamik, udtale af ord og dét at blende med hinanden, også selvom vi kun synger sammen 4-5 weekender om året. Der bliver gået i dybden med hvert eneste arrangement, og det var virkeligt fedt at opleve! For os nye var dét at gå i detaljen dog ikke muligt i denne første weekend, da vi først skulle synges ind i de gamle arrangementer og nogle nye, som tilsammen blev over 10 sange. Det var meget intenst, men en virkelig fed udfordring! Og vi nåede det, gjorde vi!

Johanne synger 2. sopran i Syng Selected

Johanne synger 2. sopran i Syng Selected

At blive kaldt ”ny” i Syng Selected er ikke en titel man får lov til at beholde særligt længe, for korets unikke fælleskab og højskole-vibe gjorde, at jeg blev taget imod på allerbedste måde. Vi blev sågar modtaget med klapsalver og huj’en da vi blev præsenteret. Ja, det siger en smule om stemningen, synes jeg. Jeg følte mig i hvert fald meget velkommen og godt taget imod.

Øve-weekendens indhold bød på lange kor-sessions med fede rytmiske korarrangementer, lækker mad, masser af snak, hygge og højskolestemning. Vi sluttede weekenden af med en koncert i Bryrup kirke søndag, og som ny i koret var det for mig en stor udfordring allerede at skulle synge en koncert med 10 arrangementer, jeg først lige havde lært. Det gik dog forrygende, og det var en meget livsbekræftende oplevelse at synge i et 31 mands stort kor med både beatboxer og forstærket bas! Jeg er meget beæret og stolt over at synge i Syng Selected og glæder mig allerede som et lille barn til næste øve-weekend i November.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.