Home > Blog > EVE’s fremtid
Denne måneds Syngkor er EVE – Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside eller deres Facebook profil

 

EVE’s fremtid

 

Af Meike Frandsen, 1. sopran

 

I løbet af min tid i koret, har vi udviklet os helt vildt meget. Selve dét at vi har fået en guldmedalje synes jeg siger en del om hvad EVE kan hvis vi sætter os for det. Den gode energi og stemning i koret gør også bare at man har lyst til at deltage, og forbedre, hvilket, som også er nævnt tidligere, helt klart er noget vi kunne mærke da vi sang i Riga.

Siden vi kom hjem fra Riga, har vi haft travlt. For eksempel har vi netop sunget en koncert på Dokk1 med Soundpainting, som er en improvisationsmetode, der kan få et ellers nogenlunde pænt pigekor til at udføre de mærkeligste lyde og bevægelser! Vi har også i sidste uge optrådt med et japansk børnekor i Domkirken, som var super dygtige. Det er bare noget af det vi har lavet inden for de seneste par uger. Men det er også netop det, der gør det fedt at synge i EVE; fordi man ikke altid ved hvad der venter. Vi er en flok unge der er friske på at opleve en hel masse, og så elsker vi bare at synge! Selvfølgelig kommer vi også til at have en masse fremtidige planer, men med så travle måneder som dem vi lige har haft, er det rart at kunne holde en pause, hvor vi bare tager den med ro og mødes en gang om ugen til sang og hygge.

Vi håber, i har nydt EVE som månedens kor på Syng.dk! I kan blandt andet følge koret på vores Facebookside, hvis i vil følge med vores spændende fremtidige projekter 🙂

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.