Home > Blog > 2.b i Risskov: “Før var der ingen som gad kor”
Nogle gange skal der en særlig begivenhed til for at man åbner øjnene for noget man ellers ikke gad. Her er en personlig beretning fra en elev i 2.b på Risskov Gymnasium, for hvem Operation Syng 2014 ændrede hans og klassens forhold til korsang.

En musikklasse uden sang

Vores klasse, 2.b, har fra første dag på Risskov Gymnasium ikke været den musik klasse med den største lyst eller styrke når det galt fælles sang.

Det var sjældent alle sang med når vi skulle synge sammen i musik timerne, og i så fald var det meget lavt. På den måde ændrede Operation Syng vores klasses forhold til kor, da folk lige pludselig fik lyst til at skabe noget sammen inden for sang.

Ville ikke falde igennem

En blanding af de fantastiske sange, med klasse favoritten ”Larger Than Life”, og spændingen omkring at skulle synge med omkring 400 andre elever, fik vi lige pludselig skabt et kor i klassen der faktisk kunne noget. Et kor der gad og fik lysten til at kunne løfte de her sange til at nyt stadie.

400x musikalsk energi

Og spændingen holdt helt til den torsdag da vi sad i salen med de ca. 400 andre gymnasieelever og stod over for den meget entusiastiske og ekstremt talentfulde dirigent. Han formåede at holde sit eget energiniveau dobbelt så højt som nogen anden i lokalet, hvilket jo også er meningen at man skal hvis man vil have en så stor flok unge mennesker til også at være interesserede i projektet.

Trods det lidt manglende publikum fik vi bragt en fantastisk koncert på banen, som jeg er sikker på, hvis der havde været et større publikum, kun havde løftet sig til endnu vildere højder.

For 2.b har Operation Syng, som det vigtigste fundet glæden frem i kor og sang

Se Instagrambilleder fra OperationSyng dagen i Aarhus.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.