Home > Blog > Syngkomponisten 2016 – Fjerde udgivelse!
Fra d. 7 marts og de næste 5 tirsdage frem, vil vi lægge nogle fantastiske arrangementer og indspilninger ud, lavet af vores vindere af Syngkomponisten 2016. GLÆD JER!!

Syngkomponisten 2016 – Fjerde udgivelse!

Efter en vellykket konkurrence, med nogle gode bidrag og glade vindere, har vi nu, i SYNG, den glæde at give jer muligheden for at lytte til indspilningerne og bruge arrangementerne fra vores konkurrence: Syngkomponisten 2016!

Den fjerde konkurrencevinder er Kirsten Bjerregaard, der har komponeret et skønt SSATB arrangement af nummeret ‘Cirkusartisten’.

Kirsten Bjerregaard (f. 1990) er kandidatstuderende i historie og musikvidenskab på Københavns Universitet. Hun har mange års erfaring med at skrive, synge og lejlighedsvist dirigere kormusik og har i øvrigt bred erfaring indenfor musikundervisning. I forbindelse med sine studier har hun især beskæftiget sig med jazzhistorie og har tidligere holdt foredrag om højskolesangbogens iboende nationalisme. Hun har desuden 8 års erfaring som akkordionist og forsanger i swing-gypsy bandet Kabaret Sybarit, og agerer for tiden pianist og forsanger i kvartetten Vice Vers, der spiller højskolesange i jazzede forklædninger

 

Du kan høre indspilningen af arrangementet lige her:

 

Du kan finde noden lige her:

Cirkusartisten udgivelse

 

Vi håber, at I vil nyde fjerde bidrag fra en af vores vindere af konkurrencen i dag og så kan i glæde jer til, igennem marts og april, at modtage smukke toner og fede arrangementer fra resten af konkurrencens vindere!

Mange hilsner og god fornøjelse,

Fra SYNGs bestyrelse.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*