Home > Feature > Sidste øver før stormen

Sidste øver før stormen

 

Denne måneds Syngkor er Naura – Du kan læse mere om dem på deres hjemmeside eller deres Facebook profil

 

Af Kamilla Regel Poulsen

 

For Naura har det meste af forårssemestret peget frem mod april måned – måneden, hvor alle vores forberedelser kulminerer i en hvirvelvind af en uge med EP release, koncert på Dome of Visions og dobbeltoptræden på korfestival i Berlin. Vi har glædet os!

I går var sidste øveaften, før det hele går løs i næste uge, og man kunne godt mærke det i øvelokalet. Stemningen, nørderiet og de platte jokes undervejs til at sikre humøret under strabadserne.

Når vi øver op til koncert, er der mange ting i fokus på én gang. Derfor bruger vi gerne tid på at køre hele sætlisten igennem, inkl. opstillinger og overgange mellem numrene, så vi kan prøve af, om det hele spiller sammen undervejs. Det er der ikke altid mulighed for på location, når vi stiller op og har lydprøve, og det er vigtigt med sikkerheden, før vi har publikum på.

 

Game on

Derfor var der stram plan for i går aftes, og alle var . Første del af øveren var sat af til det sidste detaljearbejde på vores nye materiale. Der er nemlig ikke bare release på EP i næste uge, der er også debut for hele tre nye numre på sætlisten. Og i øvrigt debutkoncert for fire nye Naura-sangere.

Under selve vores run-through af sætlisten i anden del af øveren var alle koncentrerede, og der var ikke plads til rettelser eller spørgsmål mellem numrene og slet ikke tid til gentagelser. Det er trinnet lige under koncert mode, når vi har den form for generalprøve. På scenen skruer vi selvfølgelig det sidste trin op.

Følg med i næste uge, hvor stemmerne er varme, dresscoden er skarp, og stemningen er i top. Koncerten er tirsdag d. 10. april kl. 20, og vi skal nok holde jer opdaterede, inden turen efterfølgende går til Berlin 13.-15. april.

 

 

Billedet er i øvrigt fra vores iskolde photoshoot i starten af februar, for selvfølgelig skal der også nye billeder til, når der er ny EP. Credit til @bagværk!

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.