Home > Blog > Glæde, musikalitet og god karma!
Denne måneds Syngkor er Eriksminde Efterskoles kor – Du kan læse mere om dem på efterskolens hjemmeside eller Facebook profil

 

 

Glæde, musikalitet og god karma!

 

Skrevet af Cecilie Rasmine Stavensø Taagaard, alt-sanger i Eriksmindekoret.

 

Vi i Eriksmindekoret er 106 elever i alderen fra 14-18 år. Vi øver fast hver onsdag formiddag i storstuen på Eriksminde Efterskole, og hvis man spørger os, hvad der kendetegner vores kor, vil de fleste af os nok svare: Hjertelighed!. For vi ved godt, at det med at synge i kor skal gøres hel- og ikke halvhjertet. Musikken og numrene, vi synger, bliver der selvfølgelig danset til, for på den måde mærker vi og føler musikken og korsangen helt ind i kroppen. Repertoiret består af rytmiske numre og er håndplukket til vores årgang. På den måde bliver det noget, vi selv har lyst til at synge; sange, vi selv lytter til og kan leve os ind i. Vi synes også, at det er vigtigt at støtte op om hinanden, når vi synger. På den måde bliver man mere tryg og tør kaste sig ud i nye spændende kor-udfordringer.  

“Der er svært at forestille sig, at man kan rejse sig efter at have sunget sammen og så være rygende uvenner.”

Sådan plejer vores forstander, Søren, at sige om værdien af fællessangen. Og netop dét er grunden til, at vi på Eriksminde Efterskole prioriterer fælles- og korsangen højt. Det er noget, vi gør fælles, fordi det binder os sammen på en ny måde: Når vores stemmer harmonerer og vi klinger sammen.

Vi sluttede marts måned af med deltage i Operation Syngs arrangement på Aarhus Efterskole, hvor vi sang sammen med 400 andre efterskoleelever. En fantastisk oplevelse, der også gav os mulighed for selv at optræde med et af vores egne numre. Se videoen nedenfor:

 

 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*